SPOR Haber Girişi : 25 Eylül 2024 14:39

ERZURUMSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

ERZURUMSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Trenyol 1. Ligde mücadele eden Erzurumspor, Cuma günü deplasmanda Iğdır futbol kulübünün konuğu olacak. Dadaşlar, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

ZAİMOĞLU VE MORGİL’İN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Önceki gün Erzurumspor teknik ekibinde görev yapan kulüp antrenörü Serkan Zaimoğlu ve yardımcı antrenör Emre Morgil’in antrenman öncesi doğum günü kutlandı ve pasta kesildi. Kulüpten yapılan açıklamada, ‘Alagöz Holding Iğdır FK maçı hazırlıklarımız sürüyor. Antrenman öncesi kulüp antrenörümüz Serkan Zaimoğlu ve yardımcı antrenörümüz Emre Morgil’in doğum gününü kutladık. Her iki hocamızın da yeni yaşını kutluyor, sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmelerini diliyoruz’ ifadeleri kullanıldı.

GEÇMİŞ OLSUN YUNUSOĞULLARI!

Erzurumspor kulübü, anjiyo olan altyapı koordinatörü Sefa Yunusoğulları için bir geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, ‘Altyapı koordinatörümüz Sefa Yunusoğulları, başarılı bir anjiyo geçirerek taburcu olmuştur. Kıymetli hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’ diye konuştu. 

TARAFTARLAR GALİBİYET BEKLİYOR

Cuma günü deplasmanda Iğdır futbol kulübü ile karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Dadaşlarda tek hedef 3 puan olacak. Taraftarlar ise doğu derbisinden galibiyet bekliyor. Esenler Erok maçında takımın iyi bir oyun oynadığını ifade eden taraftarlar, ‘Esenler Erok maçında takımımızı diğer haftalara göre çok daha iyi gördük. İlk yarıda beklediğimiz ve istediğimiz bir oyun oynanmadı. Fakat ikinci yarıda hocamızın hamleleri bize galibiyeti getirdi. Hocamıza ve oyuncularımıza güvenimiz tam ve Cuma günü takımımızdan galibiyet bekliyoruz’ dediler.

TAKIM TOPARLAYACAK

Geride kalan 6 haftada özellikle iç saha maçlarında bir şekilde galibiyetleri aldık diyerek sözlerine devam eden taraftarlar, ‘mücadele anlamında takımımız hem deplasman maçlarında hem de iç saha maçlarında iyi rakiplerine karşı sağlam bir mücadele verdi. Fakat ileri uçta başarısız olduğunuz zaman ve basit goller yediğiniz zaman sonuca gidemiyorsunuz. Maalesef özellikle bu sıkıntıları deplasman maçlarında yaşadık. Takımımız iyi mücadele etmesine rağmen sonuca gidemedi. Fakat iç sahada alınan 9 puan çok önemliydi. İlerleyen haftalarda takımımız çok daha iyi bir konuma gelecektir. Bu hafta oynanacak olan Iğdır maçı çok büyük önem arz ediyor. Zor bir deplasman maçı olacak fakat bizler takıma güveniyoruz ve 3 puan geleceğine inanıyoruz’ diye konuştular.