SPOR Haber Girişi : 27 Temmuz 2024 16:58

TORTUMSPOR, BEYŞER İLE YOLA DEVAM DEDİ

TORTUMSPOR, BEYŞER İLE YOLA DEVAM DEDİ

2023-2024 Sezonunda Erzurum'u Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Tortumspor Kulübü, Teknik direktör Metin Beyşer ile yola devam kararı aldı. Başkan Cüneyt Kishalı yapılan sözleşmenin ardından başarı dileklerini iletti.

BEYŞER İMZAYI ATTI

Erzurum Amatör kümede Tortumspor’un başında birçok başarıyı yakalayan ve Erzurum'da Şampiyon yaparak Bölgesel Amatör lige katılmasını sağlayan Teknik direktör Metin Beyşer ile yeniden anlaşmaya varıldı. 2024 -2025 Erzurum'u Bal Ligi'nde temsil edecek Tortumspor Teknik Patronu Metin Beyşer ile imza törenine katıldı.

YİĞİDER TEBRİK ETTİ

Tortum belediye başkanı Muammer Yiğider, atılan imzaların ardından bir açıklama yaptı. Başkan Yiğider, ‘Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Tortumspor Kulübü Futbol Takımımız için Tortumspor Kulübü Kulüp Başkanımız Sayın Cüneyt Kishalı ve Kulüp yönetimimizle birlikte Teknik Direktör Metin Beyşer ile yola devam kararı aldık ve imza törenimizi gerçekleştirdik. Metin Beyşer hocamızı tebrik ediyor, kendisine gönülden başarılar diliyorum. Büyük Tortumspor ailesine hayırlı, uğurlu olsun’ ifadelerini kullandı.