SPOR Haber Girişi : 27 Temmuz 2022 16:09

TARAFTARDAN AHMET DAL’A DESTEK

TARAFTARDAN AHMET DAL’A DESTEK

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bugün Torpedo Kutaisi ile hazırlık maçında karşılaşacak. Ayrıca Ahmet Dal’ın açıklamaları sonrasında taraftarlardan başkana destek geldi.

GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILDI

Başkan Ahmet Dal’ın, yaptığı basın toplantısında gerekli olan ve Erzurumlu futbol severlerin merak ettiği hemen hemen her konuya açıklık getirdiğini ifade eden taraftarlar, ‘uzun zamandır merakla beklediğimiz konuların hepsine açıklık geldi. İyi veya kötü en azından nasıl bir durumda olduğumuz gördük. Ahmet başkanın ‘ya bu köprüyü beraber geçeceğiz yâda bu köprünün altından beraber kalacağız’ söylemleri işlerinin çok zor olduğunun göstergesi oldu. Bizlerde taraftarlar olarak hem başkanımıza sahip çıkmalıyız hem de yeni sezonda takımımızın yanında olmalıyız.’ Dediler.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTILAR

Kurban bayramı öncesinde yabancı yatırımcıların Erzurumspor ile ilgili projelerin olduğu haberleri bizleri heyecanlandırdı diyerek sözlerine devam eden taraftarlar, ‘Eski başkan Ali Demirhan ve yabancı yatırımcıların Erzurum ziyareti tüm Erzurumlu futbol severleri heyecanlandırıp, umutlandırdı. Çifte bayram beklerken yine hezimete uğradık ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Artık buda bize bir ders olsun. Tabi bir gerçek var. Belki hayal kırıklığına uğradık ama en azından bu kadar suskunluğun içerisinde yine Ali Demirhan bir şeyler yapmaya çalıştı. Fakat beklentilerimiz karşılık bulmadı. Yapılacak olan kongrede aday olur mu? Olmaz mı? Bilmiyoruz. Bizim kafamızdaki soru işaretlerini Ahmet başkan giderdi. Bizlerde başkana güveniyoruz.’ İfadelerini kullandılar.

CANIMIZ ÇOK YANDI

Hakemler konusunda başkan Ahmet Dal’ın açıklamalarına katılıyoruz diye konuşan taraftarlar, ‘her takım hakemlerden şikâyetçi, fakat hakemler konusunda en çok canı yanan takım maalesef Erzurumspor oldu. Hatta öyle federasyon ve MHK nın masa başı oyunları nedeniyle 2 sezon hakem hatalarıyla süper ligden düşürüldük. İstenmeyen takım ilan edilmiştik. Federasyon yetkilileriyle görüşmelerden olumlu sonuçlar alınamadı. Zaten olumlu sonuçlar almak mümkün değildi. Çünkü süper ligin istenmeyen takımıydık.’ İfadelerine yer verdiler.