SPOR Haber Girişi : 15 Ağustos 2024 14:45

ÖĞRENCİLER ÇOCUK ŞENLİĞİNDE EĞLENDİ

ÖĞRENCİLER ÇOCUK ŞENLİĞİNDE EĞLENDİ

Palandöken Müftülüğü ev sahipliğinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın kuruluşunun ‘100. Yılında Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz’ projesi kapsamında düzenlenen program Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapıldı.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TRT Çocuk Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Koncagül ve ekibi tarafından "Hacivat Karagöz", "Nasrettin Hoca" "kukla gösterisi ve diğer birçok çocuk oyunları sahnelendi. Şenlikte ayrıca kukla gösterisi yapıldı.

ÖĞRENCİLER KUR'AN - I KERİM TİLAVET EDİP İLAHİ VE ŞİİRLER OKUDULAR

Etkinlikte konuşan Palandöken Müftüsü Ahmet Gözcü; Programa katılan konuklara, Program Yapımcısı Hüseyin Koncagül ve ekibine, programın yapılmasında emeği geçen meslektaşları din görevlilerine, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğüne, TRT ve Vakıf Katılıma teşekkürlerini ifade etti.

PROGRAM DUALARLA SONA ERDİ

İl Müftü Yardımcısı Sebahattin Erdoğan yaptığı selamlama konuşmasında, programa katılım sağlayan öğrenci ve velilerin ilgi ve alakalarından duyduğu memnuniyetini dile getirip programın yapılmasına vesile olan herkese teşekkür etti. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu program, yeryüzündeki tüm mazlumlar ve Filistin için yapılan dualarla sona erdi.