SPOR Haber Girişi : 12 Ağustos 2024 15:15

ERZURUMSPOR YENİ SEZONA MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

ERZURUMSPOR YENİ SEZONA MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Trendyol 1. Ligin açılış haftasında Erzurumspor deplasmanda Bandımaspor’un konuğu oldu. İlk yarısı sessiz sedasız geçen müsabakanın ikinci yarısında her iki takımda art arda goller buldu. Ev sahibi ekip Bandırmaspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.

EV SAHİBİ EKİP ETKİLİ OLDU

Trendyol 1. Ligin ilk haftasında Erzurumspor, Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakaya ev sahibi ekip etkili başladı. Henüz 2. Dakikada kazanılan serbest vuruşta Hikmet Çiftçinin ortasına Paulinho dokundu fakat kaleci Göktuğ Bakırbaş gole izin vermedi. 12. Dakikada ise Dıakhaby, ceza sahasının ön çizgisinden sert bir şutla kaleyi düşündü fakat pozisyon az farkla autla sonuçlandı. 16. Dakikada Celal Hanalp’in ortasında Eren Tozlu kafa ile topu arka direğe gönderdi fakat rakip savunma topu kornere çeldi. 18. Dakikada ise Mustafa Akbaşın sert şutunda kaleci Zafer gole izin vermedi.

GÖKTUĞ, GEÇİT VERMEDİ

İlk yarının son dakikalarında Bandırmaspor baskısını artırdı. Kaleci Göktuğ Bakırbaş art arda çok iyi kurtarışlar yaparak rakiplerine gol izni vermedi. 43. Dakikada Nomel’in ortasında ön direkte Paulinho’nun kafa vuruşunu Göktuğ Bakırbaş güçlükle çıkardı. 45+2. Dakikada ise Paulinho, çalımlarla ceza sahasına sokuldu sert şutunu Göktuğ Bakırbaş, dengenin bozulmasına izin vermedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL SAĞANAĞI

Müsabakanın ikinci yarısına her iki takımda çok istekli başladı. 54. Dakikada Rahmetullah’ın yerden sert ortasını Kerem Atakan kaleye gönderdi fakat Göktuğ Bakırbaş gole isin vermedi. Pozisyonun devamında savunmanın uzaklaştıramadığı meşin yuvarlağı Paulinho gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 59. Dakikada kazanılan köşe vuruşunda arka direkte Mustafa Yumlu’nun kale sahasına gönderdiği topu kafa vuruşuyla tamamlayan Eren Tozlu skoru 1-1 yaptı. 69. Dakikada ise kazanılan penaltı vuruşunu Eren Tozlu gole çevirdi ve Erzurumspor’u deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

BANDIRMASPOR ERKEN TEPKİ VERDİ

Üstünlük golünü bulan Erzurumspor’un sevinci kısa sürdü. Oyuna 70. Dakikada dâhil olan Paixao beraberlik golünü attı. 71. Dakikada Erzurumspor ceza sahasında oluşan karambolde savunmanın uzaklaştıramadığı meşin yuvarlağı Paixao filelere gönderdi skoru 2-2 yaptı. 83. Dakikada ise Paixao’nun sert şutunu kaleci Göktuğ Bakırbaş sektirdi. Topu önünde bulan Paulinho skoru 3-0 yaptı. 87. Dakikada ise Orhan Ovacıklıya yaptığı faulün ardından Faruk Can Genç ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve müsabaka Bandırmaspor’un 3-2 üstünlüğüyle tamamlandı.