SPOR Haber Girişi : 02 Ağustos 2024 15:23

ERZURUMSPOR’UN FİKSTÜRÜ AÇIKLANDI

ERZURUMSPOR’UN FİKSTÜRÜ AÇIKLANDI

Yeni sezon hazırlıklarını yüksek irtifa kamp merkezinde sürdüren Erzurumspor’un ilk 5 haftalık fikstürü açıklandı. Dadaşlar, 11 Ağustos Pazar günü deplasmanda Bandırma spor ile karşı karşıya gelecek.

İÇ SAHADA ANKARAGÜCÜ’NÜ AĞIRLAYACAK

Yeni sezonun açılışını Bandırma spor ile deplasmanda yapacak olan Erzurumspor, sezonun iç sahadaki ilk maçını ise 17 Ağustos Cumartesi günü Ankaragücü ile oynayacak. Ligin 3. Haftasında ise 23 Ağustos Cuma günü deplasmanda Kocaeli spor ile karşılaşacak olan Dadaşlar, 4. Haftada ise 1 Eylül Pazar günü Kazım Karabekir stadyumunda Malatya sporu konuk edecek. Mavi-beyazlılar, ligin 5. Haftasında ise 15 Eylül Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği’nin konuğu olacak.

KUTLU VE ÖĞRENCİLERİNE GÜVEN TAM

Yüksek irtifa kamp merkezinde yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren Erzurumspor’da taraftarlar, Bandırma maçından güzel bir sonuç beklediklerini ifade ettiler. Bandırma deplasmanlarından iyi sonuçlarla döndüklerini belirten taraftarlar, ‘son iki sezondur Bandırma deplasmanından iyi sonuçlar alıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Hakan hocamız ve öğrencilerinden bu zor deplasmandan puan yâda puanlar bekliyoruz. Hem hocamıza hem de oyuncularımıza güvenimiz tam’ diye konuştular.

TAHTA KONUSU NETLEŞSİN!

Önceki sezonlara nazaran çok daha umutlu olduklarını belirten taraftarlar, ‘3 sezondur transfer tahtamız kapalı ve hemen hemen aynı kadroyla son iki sezondur mücadele ediyoruz. Tabi çok büyük sıkıntılara rağmen özellikle geçtiğimiz sezon Hakan hocamız ve oyuncularımız inanılmaz işlere imza attılar. Önceki sezonlara nazaran bu sezon takımdan daha çok umutluyuz. Çünkü transfer tahtası konusunda adımlar atılıyor ve yasağın kalkacağına dair umutlarımız var. İnşallah yönetim en kısa sürede tahta konusunu netleştirerek şehre getirdiği oyunculara imzaları attırır’ diye konuştular.