SPOR Haber Girişi : 23 Eylül 2024 17:38

ERZURUMSPOR SAHASINI RAKİPLERİNE DAR EDİYOR

ERZURUMSPOR SAHASINI RAKİPLERİNE DAR EDİYOR

Trendyol 1. Ligde mücadele eden Erzurumspor, Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek iç sahada yenilmezlik serisini sürdürdü. Dadaşlar, rakiplerine kendi sahasında geçit vermiyor.

DADAŞ ESTİ GÜRLEDİ

Erzurumspor, Cuma günü sahasında ağırladığı Esenler Erokspor ile karşı karşıya geldi. Hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda rakibine oranla baskılı bir oyun oynayan Dadaşlar, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Kaçırdığı net gol fırsatları ile taraftarına saç baş yoldurtan Mavi-Beyazlılar, kendi evinde yenilmezlik serisini sürdürdü. Yeni transferlerin yavaş yavaş takıma adaptasyon sürecini atlatmasıyla daha iyi sonuçlar alacağını ifade eden taraftarlar, kaptanlardan Eren Tozlu, Teklic ve Muhammed Furkan Özhan’ın maçın kaderini belirleyen isimlerin olduğunu söylediler.

FURKAN FORMAYI HAK EDİYOR

Uyum sürecini atlattıktan sonra takımın çok daha iyi sonuçları alacağını ifade eden taraftarlar, ‘sahaya çıkan her bir oyuncumuz yürekli bir şekilde mücadele ediyor. Tabi oyuncu tercihlerini Hakan hocamız yapıyor. Fakat eleştirilecek zamanlarda gerekli eleştiriyi de yapıyoruz. Hakan hocamız bizim için bir değerdir. Özellikle Tasev konusunda ısrarı bizleri şaşırtıyor. Muhammed Furkan Özhan artık ilk 11’ i hak eden bir oyuncudur. Esenler Erok maçında sonradan oyuna dâhil olan Muhammed Furkan ve Sefa Akgün oyunun kaderini değiştirdiler. Formayı gerçekten hak eden oyuncularımızı sahada görmek istiyoruz’ dediler.

BİREYSEL HATALAR KAYBETTİRDİ   

Esenler Erok maçında alınan galibiyet hem bizlere hem de oyuncularımıza moral oldu diyerek sözlerine devam eden taraftarlar, ‘Yeni sezona Bandırma deplasmanında kaybettiğimiz maçta öne geçtikten sonra çok basit hatalar nedeniyle kaybettik. Keza yine Kocaeli deplasmanında da iyi bir oyun oynamamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Duran bir top neticesinde bu maçı da kaybettik. Son olarak Gençlerbirliği deplasmanında oyun hakimiyeti takımımızda olmasına rağmen bu kez de kalecimizin hatası nedeniyle basit bir gol yedik ve maalesef kaybettik. Takımımızın ilerleyen haftalarda çok daha iyi sonuçlar alacağına inanıyoruz’ diye konuştular.