SPOR Haber Girişi : 26 Ağustos 2024 16:33

ERZURUMSPOR KÖRFEZ’DEN MAĞLUP AYRILDI

ERZURUMSPOR KÖRFEZ’DEN MAĞLUP AYRILDI

Trendyol 1. Ligin 3. Haftasının açılış maçında Erzurumspor, deplasmanda Kocaelispor’un konuğu oldu. Ev sahibi ekip, müsabakanın ilk yarısının son dakikalarında bulduğu golle Erzurumspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

SON DAKİKA GOLÜ GELDİ

Müsabakaya çok istekli başlayan ev sahibi Kocaelispor, taraftarlarının da desteğini alarak rakibi üzerinde baskıyı kurdu. Nitekim ilk yarının son dakikalarında kazanılan köşe vuruşunu gole çeviren Kocaelispor, ilk yarıyı da 1-0 üstünlükle tamamladı. Erzurumspor’da Mustafa Akbaş, ilk yarıda rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve sakatlanarak yerini Yakup Kırtay’a bıraktı.

İKİNCİ YARI DAHA İYİ OYNADI

Müsabakanın ikinci yarısına çok daha istekli olarak başlayan Erzurumspor, aradığı golü bulamadı. Rakip takım oyuncuların sıklıkla kendisini yere bırakmasına müsabakanın orta hakemi Furkan Aksu’da göz yumdu. Güçlü rakibi karşısında aradığı golü bulamayan Dadaşlar sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. İlk 3 haftanın ardından Erzurumspor, oynadığı 3 maçtan 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

AKBAŞ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Kocaelispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Mustafa Akbaş hakkında kulüpten açıklama geldi. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, ‘Trendyol 1. Lig’in 3. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığımız Kocaelispor maçının 43. dakikasında ayağına aldığı darbe nedeniyle sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Mustafa Akbaş’ın, yapılan detaylı tomografi tetkiki sonucu sol ayak, 5. parmak orta phalanx kemiğinde kırık tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır’ denildi.

RAKİP YERDEN KALKMADI

Cuma günü oynanan Kocaelispor maçının ardından taraftarlardan rakip takım oyuncularına tepki yağdı. Rakip takım oyuncularının süre geçirmek için rakip oyuncular yerden kalkmadıklarını ifade eden taraftarlar, ‘Kocaeli maçına iyi başladığımız söylenemez. Fakat özellikle ikinci yarıda takımımız çok daha istekliydi. Maçın hakkı beraberlikti. İleri uçta çok büyük sıkıntı yaşıyoruz. Rakip takım oyuncuları da maçı soğutmak adına ikinci yarıda adeta yerden kalkmadılar. Takımımıza ve hocamıza güveniyoruz. Çok zor bir maçta rakibimizi skor korumaya itiyoruz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz’ diye konuştular.