SPOR Haber Girişi : 27 Temmuz 2024 16:57

ERZURUMSPOR, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

ERZURUMSPOR, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladı. Dadaşlar, yüksek irtifa kamp merkezindeki hazırlıklarına önceki gün oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı İstanbulspor maçıyla noktayı koydu.

HAZIRLIK MAÇLARI İYİ GEÇTİ 

Yeni sezon hazırlıklarını yüksek irtifa kamp merkezinde sürdüren Erzurumspor, önceki gün İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçıyla birlikte 2. Etap kamp çalışmalarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamada, ‘Erzurumspor Futbol Kulübümüz, 25 Temmuz Perşembe günü 11.30’da yüksek irtifa kamp merkezinde karşılaştığı İstanbulspor maçının ardından ikinci kamp hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu yönetiminde 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren ikinci etap kamp çalışmalarına Erzurum’da başlayan takımımız, hazırlık döneminde 4 karşılaşmaya çıkarak yeni sezon hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdü’ denildi.

PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

Son hazırlık dönemi için Perşembe günü top başı yapacak olan Dadaşlar, bir hazırlık maçı daha yapacak. Kulüpten yapılan açıklamanın devamında, ‘Erzurumspor’umuz, Trendyol 1. Lig 2024/2025 sezonu hazırlıklarına 29 Temmuz Pazartesi günü 17.00’da Erzurumspor tesislerimizde toplanarak hazırlıklarına başlayacak. Bu tarihe kadar izinli olan mavi-beyazlı ekibimiz, son hazırlık döneminde yapacağı hazırlık maçı takvimi ilerleyen günlerde kulübümüz tarafından paylaşılacaktır’ denildi.

UMUTLUYUZ

İkinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Erzurumspor’da transfer tahtası konusu taraftarların tek gündemi oldu. Artık resmi açıklamanın yapılmasını istediklerini belirten taraftarlar, ‘iyi bir kamp dönemi geçiren takımımızı yakından takip etme fırsatı bulduk. Hem antrenmanları hem de hazırlık maçlarını takip etmeye çalıştık. Yeni sezondan umutluyuz. Fakat transfer yasağının kaldırılmasıyla birlikte takımımıza iyi takviyelerle şampiyonluk kadrosu kurulmasını istiyoruz ve resmi açıklamanın artık yapılması gerekiyor’ dediler.