SPOR Haber Girişi : 02 Eylül 2024 10:41

ERZURUMSPOR’DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

ERZURUMSPOR’DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Trendyol 1. Ligde mücadele eden Erzurumspor, Pazar günü karşı karşıya geldiği Malatya maçı öncesinde sosyal medyada üzerinden yaptığı paylaşımı nedeniyle taraflı tarafsız her kesimin alkışını aldı.

HOŞGELDİNİZ!

Trendyol 1. Ligin 4. Haftasında Erzurumspor, Kazım Karabekir stadyumunda Malatyaspor’u konuk etti. Dadaşlar, müsabaka öncesinde sosyal medya hesaplarından merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde tarifsiz acılara neden olan deprem felaketinde hayatını kaybeden Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın bir görselini kullanarak ‘unutmadık’ paylaşımı yaparak dostluk mesajları verdi. Bu dostluk mesajlarına karşılık ise Malatyaspor’dan ise ‘Hoşbulduk’ karşılığı verildi. Ayrıca Malatyaspor taraftarlarından ise Dadaşlara teşekkür mesajı yağdı.

ADANASPOR HOCASI VEFAT ETTİ

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor teknik direktörü Souleymane Bamba, Manisa futbol kulübü ile oynanan müsabaka öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Maalesef Bamba’dan acı haber geldi ve Lenf kanserine yenik düşen 39 yaşındaki genç teknik adam hayatını kaybetti. Adanaspor’dan yapılan açıklamada, ‘Manisa Futbol Kulübü müsabakası öncesi rahatsızlanan Teknik Direktörümüz Souleymane Bamba Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine kaldırılmış ve burada verdiği yaşam savaşını maalesef kaybetmiştir. Başta ailesi olmak üzere camiamızın başı sağ olsun’ ifadeleri kullanıldı.

ERZURUMSPOR TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Adanaspor teknik direktörü Souleymane Bamba’nın vefatı sonrası Erzurumspor’dan bir taziye mesajı yayınlandı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan taziye mesajında ‘Adanaspor Teknik Direktörü Souleymane Bamba’nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Souleymane Bamba'nın ailesine ve Adanaspor camiasına başsağlığı dileriz’ ifadeleri kullanıldı.