SPOR Haber Girişi : 07 Ağustos 2024 16:15

ERZURUMSPOR, BANDIRMA MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

ERZURUMSPOR, BANDIRMA MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Trendyol 1. Ligde yeni sezonun açılış haftasında Bandırma deplasmanına gidecek olan Erzurumspor, iki günlük iznin ardından hazırlıklarına yeniden başladı. Taraftarların iste transfer yasağı merakı henüz giderilemedi. 

BAŞLANGIÇ GÜZEL OLSUN

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren Dadaşlar, sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyecek. İki günlük iznin ardından Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde çalışmalarına Salı günü yeniden başlayan Erzurumspor, Cuma günü Bandırma seyahatini başlatacak. Mavi-beyazlı ekip, Pazar günü ise Bandırma ile zor bir müsabakaya çıkacak. Yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak isteyecek olan Dadaş, sahaya mutlak puan parolasıyla çıkacak.

MERAKLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Transfer yasağı konusunda adımların atıldığını belirten taraftarlar, resmi açıklama beklediklerini ifade ettiler. Yönetimin artık elini çabuk tutması gerektiğini ifade eden taraftarlar, ‘sosyal medyada çıkan söylentilere kalmış olsaydı 2 hafta önce tahta açılmıştı. Dosya sayıları günden güne düşmeye devam ediyor. Fakat yönetimin bir şekilde gerekirse her hafta taraftarı bilgilendirmesi gerekiyor. Çünkü sosyal medyada çok fazla bilgi kirliliği var. Öyle ki, bazı Erzurumspor sayfaları tahtanın resmi olarak açıldığını belirterek, taraftarları umutlandırıyor. Bizler ise kulüpten resmi olarak bir açıklama gelmediği sürece umutlu bekleyişimizi sürdüreceğiz’ dediler.       

ERZURUMSPOR, YALNIZ BIRAKILDI

Kulübü bu zor ve sıkıntılı süre içerisinde yalnız bırakan Erzurumlu iş insanlarına seslenmek istediklerini belirten taraftarlar, ‘Onursal başkan Mehmet Sekmen başta olmak üzere Başkan Ahmet dal ve ekibi transfer yasağının kaldırılması için gerekli çabayı gösteriyorlar. Fakat Erzurumspor’un şampiyonluklar yaşadığı dönemlerde daimi olarak kulüp üzerinden reklam yapan iş insanlarını artık Erzurumspor’a destek vermeye davet ediyoruz. Şehrin gözbebeği olan Erzurumspor’umuz için artık ellerini taşın altına koymaları gerekiyor. Liglerin başlamasına birkaç gün kaldı ve transfer yasağı henüz kalkmadı. İş insanlarının desteğiyle bir an evvel yasak kaldırılmalı ve şehre gelen oyunculara imzaların attırılması gerekiyor’ diye konuştular.