GÜNCEL Haber Girişi : 25 Temmuz 2024 16:40

ERZURUM ISINMAYA BAŞLADI

ERZURUM ISINMAYA BAŞLADI

Erzurum’da hava sıcaklıkları günden güne artmaya devam ediyor. Meteoroloji 12. Bölge müdürlüğünden paylaşılan son verilere göre şehrin kuzey ve doğusunda aralıklarla sağanak yağışlar bekleniyor.

KUZEY VE DOĞUDA YAĞIŞLAR BEKLENİYOR

Erzurum’da sağanak yağışlar yerini güneşli ve sıcak havalara bırakmıştı. Günden güne artışta olan sıcak havalar vatandaşları memnun ediyor. Meteoroloji 12. Bölge müdürlüğünden paylaşılana son verilere göre şehrin hem kuzeyinde hem de doğusunda aralıklarla sağanak yağışların beklendiği ifade edildi.

BÖLGEDE YAĞIŞLAR BEKLENİYOR

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde havanın parçalı zamanla çok bulutlu öğle saatlerinden sonra Erzurum'un kuzey ve doğusu ile Ardahan ve çevresinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edildiği bildirildi.

SICAKLIKLARDA DÜŞÜŞ OLMAYACAK

Son dönemlerde artışta olan hava sıcaklıklarında düşüş olmayacak. Meteorolojiden yapılan açıklamada, ‘hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Rüzgârın ise Kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor’ denildi.