GÜNCEL Haber Girişi : 18 Ağustos 2024 12:51

BAŞKAN SEKMEN GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN SEKMEN GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Erzurum büyükşehir belediyesi başkanı Mehmet Sekmen, oto galericiler sitesinde esnaf ile bir araya geldi. Başkan Sekmen, galericiler sitesi ziyaretinin ardından gez mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.   

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

Erzurum galericiler sitesinde esnafla bir araya gelen Erzurum büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, ‘Şehrimizin ticaret hayatında önemli bir yere sahip olan Galericiler Sitesi'ndeki esnaf kardeşlerimizle buluştuk. Birlikte, Erzurum’u daha güçlü ve dinamik bir ticaret merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kadim kentimizin can damarı olan esnafımızın her daima yanındayız’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEKMEN, ESNAFIN SESİNE KULAK VERİYOR

Esnafın görüş ve düşüncelerini dinleyen Başkan Sekmen, ‘Gez Mahallemizdeki çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, vatandaşlarımızla da sohbet ettik. Şehrimizin ticaret hayatının bel kemiği olan esnaf kardeşlerimizin görüşleri, bizim için büyük bir değer taşıyor. Hep birlikte, Erzurum’umuzun ekonomisini daha da güçlendirmek ve hemşerilerimizin memnuniyetini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim, şehrimizdeki tüm esnafımıza bol ve bereketli kazançlar ihsan eylesin’ diye konuştu.