TÜRK DEVLETLER U16 FUTBOL TURNUVASI ERZURUM’DA DÜZENLENECEK

U16 Milli Takımın 1-6 Ekim tarihleri arasında Erzurum'da oynayacağı Türk Devletleri U16 Futbol Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular, 29 Eylül Pazar günü saat 14.00'te Erzurum'da toplanacak.

ADAY KADRO AÇIKLANDI

Teknik Direktörlüğünü Selçuk Erdoğan’ın yaptığı U16 Milli Takımın, Türk Devletleri U16 Futbol Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Kadroda şu isimler yer aldı. Kaleciler: Cem Efe Eroğlu (Altınordu), Sadullah Yiğit Kabakuşak (Antalyaspor A.Ş.), Tolga Sancak (Göztepe A.Ş.) Defans: Hasan Mert Tuncel (Beşiktaş A.Ş.), Yağız Fikri Şen (Fenerbahçe A.Ş.), Bilal Demirağ (Altınordu), Ramazan Özçelik (Antalyaspor A.Ş.), Vatan Karanfil (Antalyaspor A.Ş.), Kerem Biçer (Beşiktaş A.Ş.), Üveys Yasir Satık (Antalyaspor A.Ş.), Emirhan Çolak (Beşiktaş A.Ş.) Orta Saha: Efe Seçil (Tümosan Konyaspor), Emirhan Ateş (Fenerbahçe A.Ş.), Necati Oğulcan Yançel (Galatasaray A.Ş.), Yunus Eymen Eğri (Beşiktaş A.Ş.), Hasan Yakup İlçin (Antalyaspor A.Ş.), Adnan Efe Fettahoğlu (Fenerbahçe A.Ş.), Mustafa Duru (Altınordu), Hüseyin Şen (Corendon Alanyaspor), Kerem Gündüz (Fenerbahçe A.Ş.), Ali Demirbilek (Antalyaspor A.Ş.), Yiğit Metin Yumak (Göztepe A.Ş.), Güven Atalay (RAMS Başakşehir FK) Forvet: Ada Yüzgeç (Galatasaray A.Ş.), Emin Eren Sayar (Fenerbahçe A.Ş.)

TÜRKİYE A GRUBUNDA YER ALIYOR

U16 Milli Takımın 1-6 Ekim tarihleri arasında Erzurum'da oynayacağı turnuvada Ay-Yıldızlılar A grubunda yer aldı. A grubunda milli takımın rakipleri Azerbaycan ve Türkmenistan oldu. B grubunda ise Kırgızistan, Gürcistan ve Özbekistan takımları karşı karşıya gelecek. Yüksek irtifa kamp merkezinde oynanacak olan müsabakalarda 1 Ekim’de Gürcistan-Kırgızistan ve Türkiye ile Türkmenistan karşı karşıya gelecek. 2 Ekim tarihinde ise Özbekistan-Gürcistan ve Türkmenistan ile Azerbaycan maçları oynanacak. 4 Ekim tarihinde Kırgızistan-Özbekistan ve Türkiye ile Azerbaycan karşı karşıya gelecek. 6 Ekim tarihinde A grubunu ikinci tamamlayan takım ile B grubunu ikinci tamamlayan takımlar karşılaşacak. Yine 6 Ekim tarihinde A grubunun üçüncü tamamlayan takım ile B grubunu üçüncü sırada tamamlayan takımlar karşı karşıya gelecek. 6 Ekim saat; 15.00’da ise finalde A grubunun lideri ile B grubunun lideri kozlarını paylaşacak.     


23.09.2024 17:35:34