SICAK HAVALAR ETKİSİNİ ARTIRACAK

Hafta sonu aralıklarla yağan yağmurlar vatandaşları serinletti. Meteoroloji 12. Bölge müdürlüğünden paylaşılan son verilere göre yeni haftada yağış beklenmediği gibi sıcaklıklarda günden güne etkisini artıracak.

BÖLGEDE YAĞIŞLAR ETKİLİ OLUYOR

Meteoroloji 12. Bölge müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu, Erzurum'un güney ve doğu kesimleri öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edildiği bildirildi.

SICAKLIKLARDA DÜŞÜŞ OLMAYACAK

Meteoroloji yetkililerinden yapılan son değerlendirmelere göre ise, hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği rüzgârın ise kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi beklendiği ifade edildi.

FAZLASI RAHATSIZ EDİYOR

Erzurum’da etkili olan sıcak havalar vatandaşları rahatsız etti. Şehrin bu kadar sıcak havalara alışkın olmadığını ifade eden Harun Yalçın isimli vatandaş, ‘akşam saatlerinde harika bir serinlik oluyor. Fakat gündüz saatlerde aşırı sıcak havalar son derece rahatsız ediyor. Erzurumlular olarak öteden buyana serin ve soğuk havalara alışkın olduğu için biraz fazla sıcak olunca adeta mum gibi eriyoruz. Arada yağışların olması çok iyi geliyor bizlere çünkü serinliyoruz’ diye konuştu.


12.08.2024 15:15:22