PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ BEKLENMİYOR

Erzurum’da etkili olan sıcak havalar etkisini sürdürüyor. Meteoroloji 12. Bölge müdürlüğünden paylaşılan son verilere göre Perşembe gününe kadar yağış beklenmediği ifade edildi.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİ ÜZERİNDE SEYREDECEK

Meteoroloji 12. Bölge müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgârın ise Güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

VATANDAŞLAR SICAK HAVANIN TADINI ÇIKARIYOR

Erzurum’da sıcak havalar etkili olmaya devam ediyor. Vatandaşlar ise özellikle hafta sonu vakitlerinin çoğunu kent meydanlarında ve piknik alanlarında zamanını geçiriyor. Sıcak havaların tadını çıkaran vatandaşlar, ‘Erzurum’da son 1 ay öncesine kadar yağışlarla mücadele ediyorduk. Nihayetinde Ağustos ayını çok iyi geçirdik ve sıcak havaların tadını çıkarıyoruz’ diye konuştular.

KIŞ MEVSİMİNE GİRDİK!

Erzurum’da Ağustos ayı tamamlanınca sonbahar mevsimi değil, kış mevsimi başlıyor diyerek sözlerine devam eden vatandaşlar, ‘sıcak bir Ağustos ayını geride bıraktık. Tabi Eylül ayını da bu şekilde sıcak geçirmek isteriz. Fakat özellikle akşam saatlerinde oluşan soğuklar bizleri tedirgin ediyor. Tabi sadece manevi olarak değil, kış mevsiminde maddi olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Aslında kış mevsiminden tek korkumuz maddi olarak giderlerimizin 5-6 kat artmasından kaynaklıdır. Bu sebeple sıcak havalar uzadıkça uzasın istiyoruz’ diye konuştular. 


02.09.2024 10:40:35