PALANDÖKEN MÜFTÜLÜĞÜNCE AĞUSTOS AYI MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

Palandöken Müftülüğü Ağustos ayı Mutad toplantısını İl Müftülüğü konferans salonunda Palandöken Müftüsü Ahmet Gözcü başkanlığında din görevlilerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

MÜFTÜ GÖZCÜ BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ

İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen Mutad toplantısında personele tebliği gereken konular yanında din hizmetlerinde etkili olma ve verimliliği artırmaya yönelik tavsiyeler yanında dini ve hayrı hizmetlerin önemine dikkat çekildi. Ardından Afet ve Acil Durum Müdürlüğü uzmanları tarafından ‘Acil durum öncesi ve Acil durum esnasında neler yapılmalıdır’ konulu seminer eğitimi yapıldı. Program sonunda Hz. Osman Camii Müezzin Kayyımı Ayhan Büstan'ın Din Hizmetleri Uzmanı olarak atanmasından dolayı Müftü Gözcü tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. Müftü Gözcü, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

YAZ KUR'AN KURSLARINA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Yaz Kur'an kurslarına ziyaretleri kapsamında Müftü Ahmet Gözcü, Camii ve Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Palandöken Müftülüğüne bağlı Güneş, Ebu İshak Camii ve Kur'an kursuna ziyaret gerçekleştiren Müftü Gözcü, din görevlilerinden yaz kurs eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle hasbihal etti. Ayrıca öğretici din görevlilerine gayretlerinden ötürü teşekkürlerini ileten Müftü Gözcü, öğrencilere başarı dileklerini iletti.

 

 


18.08.2024 12:50:10