ÖMER FARUK VE HAMZA KEREM ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Erzurum’un sevilen simalarından Cihat Karaca’nın oğulları Ömer Faruk ve Hamza Kerem Karaca Pazar günü yapılan sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımlarını attılar. Sünnet düğününde Karaca ailesi ve davetliler gönüllerince eğlendiler.

BAR EKİBİNDEN GÖRSEL ŞÖLEN

Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet düğününde sabah erken saatlerde başlayan eğlenceler gün boyu devam etti. Sünnet düğünü, Erzurum halk oyunları bar ekibinin görsel şöleniyle başladı. Ardından Erzurum oyun havaları eşliğinde davetliler halaylar çektiler. Abdurrahman Gazi türbesine ziyaretin ardından konvoy tamamlandı. Cihat Karaca, sünnet törenine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

KARACA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Oğulları Ömer Faruk ve Hamza Kerem’in sünnet düğününden dolayı mutluluklarını dile getiren Baba Cihat Karaca, ‘sünnet düğünleri bir babanın yaşadığı en mutlu günlerdir. Rabbim inşallah evlatlarımın askerliklerini ve düğünlerini de görmeyi nasip eder. Tabi bu temennilerimiz bütün baba ve evlatları için geçerlidir. Bizleri bugün burada yalnız bırakmayan Tapu Kadastro 8. Bölge müdürlüğünden arkadaşlarıma, eş, dost ve yakınlarımıza çok teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.                


20.08.2024 15:10:41