MÜSLÜMANLAR KENDİLERİNİ SORGULAMALIDIR

Savdes-Sen (Savunma Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası) Erzurum İl Başkanı Mucip Yazıcı, Küfür tek millet olarak Filistin’i izliyor. İslam ülkelerinin bir an evvel akıllarını başlarına alması gerekiyor dedi.

‘FİLİSTİN İÇİN İVEDİLİKLE ÇÖZÜM ARANMALIDIR’

Savdes-Sen (Savunma Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası) Erzurum İl Başkanı Mucip Yazıcı, gazetenize özel yaptığı açıklamada, ‘İsmail Haniye’nin alçakça şehit edilmesi Filistinli Müslümanların sindirilmek istendiği  bir ortamda Müslüman ülkelerin ve Müslümanların bir an evvel akıllarını başlarına alarak  Filistin için bir an önce çözüm aranmalıdır. Mısır Sina Çölünü unutmamalı. İran düşürülen uçağını ve İbrahim Reisi’yi  unutmamalı. 1915 ve 1918 yılları arasındaki Sina ve Filistin hareketinde adını aldığı Sina Çölünde geçen bu hareket birinci dünya savaşının en büyük çatışmaları arasında görülmese de Sina Bölgesi için tarihi öneme sahip sonuçlar doğurmuştur’ dedi.

‘KÜFÜR TEK MİLLETTİR’

Yazıcı açıklamasının devamında, ‘Allah rahmet eylesin rahmetli Prof. Dr. Necmeddin Erbakan ‘Küfür tek millettir’ derdi şimdi çok iyi anlıyoruz. Amerika’sı, İngiltere’si, İsrail ve destek veren destek olan diğer ülkeler Filistin’de akan kanı bir türlü görmemezlikten gelmeleri, ikiyüzlü batının ve emperyalist güçlerin mazlum Filistin halkını alçakça katletmesi kadın çocuk yaşlı demeden Bosna da olduğu gibi soykırım yapmasına sessiz kalan batı karşısında bir an evvel Müslüman ülkelerin İran, Mısır, Lübnan ve düğer İslam ülkelerinin birleşmesi gerekir. Çözüm yolu aramaları gerekir’ diye konuştu.

AKAN BU KAN DURDURULMALI

Ortadoğu’yu kana bulamak isteyen Siyonist İsrail’ e karşı birleşmeliyiz diye konuşan Yazıcı, ‘Bir an evvel İslam ülkeleri bir araya gelmeli. Yeter artık akan kanı durdurmak gerekir diyebileli. İsrail ve destekçilerine dünyanın her yerinden tepki yağmalı. Savdes Sen olarak mazlum Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz dedi. Yazıcı açıklamasına bir şiirle son verdi.

Biz mevziye yatıp şarap içmeyiz.

Kadına çocuğa yaşlıya kurşun sıkmayız

Barış gücünede Netenhayu gibi avrat satmayız

Sonun geldi İsrail artık hepimiz ordayız.

Emreyle aslanlar çıksın meydana

Küfrün kalesini yıkmamız gerek

Baksana kâfire gösterdi küfrü

Burcuna sancağı dikmemiz gerek.

 


07.08.2024 16:14:14