MERAK KONUSU TRANSFER TAHTASI

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da gözler 3 Ağustosta yapılacak olan kongreye çevrildi. Kongre sonrasında müjdeli haberler beklediklerini belirten taraftarlar, transfer tahtasının açılmasını istiyor.

GÜZEL HABERLER ALDIK

Mevcut başkan Ahmet Dal’ın basın toplantısında yaptığı açıklamaların kendilerini mutlu ettiğini ifade eden taraftarlar, ‘özellikle kulübün şirketleşmesi ve isim değişikliği konusundaki adımlar mutlu etti. Ayrıca efsane Erzurumspor’umuzun logosunun gündeme gelmesi ise mutluluğumuzu iki katı artırdı. İnşallah bu açıklamaların arkasında durulup, gerekli adımlar atılır. Kafamızdaki soru işaretleri giderildi. İleriyi artık daha net görebiliyoruz. Transfer tahtası açılmasa da şuan ki mevcut kadro ile ekonomik olarak toparlanana kadar idare eder diye düşünüyoruz.’ Dediler.

TERCİH MESELESİ

Ahmet Dal, basın toplantısında takımdan ayrılan bazı oyuncularla görüşmelerin yapıldığını ve gittikleri takımlarla yaptıkları anlaşmalar kadar fiyat verildiğini fakat oyuncuların tercihlerini diğer takımlardan yaptıklarını söyleyen taraftarlar, ‘aynı paraya bizim kulübümüzde de kalabilirlerdi. Fakat tercihleri farklı takımlar olmuş. Başkan zaten tekliflerimizi bizlerde yaptık ve oyuncular kabul etmedi dedi. Yönetim üzerine düşeni yapmış. Yapacak bir şey yok. Zaten gönülsüz olarak kalan oyuncudan verim almak imkânsızdır. Birazda karakter meselesidir. Birkaç oyuncu dışında üzüldüğümüz isimler oldu. Fakat tercihleri kendileri yapmıştır. Yönetim de zorla tutamaz.’ İfadelerini kullandılar.

DESTEK VERMELİYİZ

Bu sıkıntılı süreçte takımın ve yönetimin yanında olmamız gerekiyor diyerek sözlerine devam eden taraftarlar, ‘liglerin başlamasına 15 günlük bir süre kaldı. Takımımız hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Hazırlık maçlarının sonucuna göre yargılamamak gerekiyor. Hem şuan elden pek bir şey gelmiyor. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kaldı. Takımımıza köstek olmayalım. Destek vererek el birliğiyle bu sıkıntılı günleri atlatalım. Geçmişi unutmamak gerekiyor. Sahip çıkamadığımız için efsane Erzurumspor’umuzun kapısına kilit vurulmuştu. Tekrardan takımımızı kaderine terk etmeyeceğiz.’ İfadelerine yer verdiler.

    


28.07.2022 16:04:49