HAKAN KUTLU İLE KUTLU YÜRÜYÜŞ DEVAM EDİYOR

Trendyol 1. Ligin 6. Haftanın açılış maçında Erzurumspor, Kazım Karabekir stadyumunda ağırladığı Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek, Gençlerbirliği maçını telafi etti ve taraftarlarına güzel bir galibiyet armağan etti.

HAKEMLER İYİ BİR MAÇ ÇIKARDI 

Erzurumspor teknik direktörü Hakan Kutlu, Esenler Erokspor maçında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamalarda, ‘Maçın hakemleriyle başlamak istiyorum. Dördüncü hakeme varana kadar sahadaki duruşları bizlerle iletişimi oldukça iyiydi kendilerini tebrik ediyorum. İyi maç çıkardıklarını düşünüyorum. Oyuna gelecek olursak, oyuncularımı kutluyorum. Maça çok iyi başlangıç yaptık. İlk 25 dakika pozisyonlarda bulduk. Birinci yarının son 15 dakikasında bir iki pozisyon verdik. Maçta 90 dakika boyunca oyunun her iki yönünü de iyi oynadığımızı düşünüyorum’ diye konuştu.

GALİBİYETİ TARAFTARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUM

Uyum sürecinin her geçen gün daha iyiye gittiğini ifade eden teknik direktör Kutlu, ‘Gireniyle çıkanıyla tüm kenarda bekleyen oyuncularımda dâhil olmak üzere hepsinin alınlarından öpüyorum. Geçmiş iki sene de bunu birçok defa belirttim. Karakterli oyuncu grubumuz var. Yeni gelen oyuncularımızda aynı karakteri gösteriyorlar. Takım içinde uyumumuz her geçen gün çok daha iyiye gidiyor. Vurgulamak istediğim bir başka konu her zaman büyük bir özveriyle çalışan, saha içi ve saha dışı işimi kolaylaştıran ekibime teşekkür ediyorum. Son olarak taraftarlarımız müthiş atmosfer oluşturdu. Galibiyeti onlara armağan ediyorum’ diye konuştu.


23.09.2024 17:39:20