HAFTA SONU YAĞIŞLI GEÇECEK

Erzurum’da son günlerde ara veren yağışlar bugün itibariyle tekrar başlayacak. Meteoroloji 12. Bölge müdürlüğünden paylaşılan son verilere göre vatandaşlar, Cumartesi ve Pazar gününü yağışlarla geçirecek.

TEDBİRLİ OLUNMALI

Son bir haftadır etkili olan sıcak havalar bugün itibariyle yerini sağanak yağışlara bırakacak. Meteoroloji yetkilileri sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Şehir merkezinde bugün itibariyle etkili olacak olan yağışlar, ilçelerde dün itibariyle başladı.

BÖLGEDE YAĞIŞLAR ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji 12. Bölge müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzincan, Bayburt, Ardahan ile Erzurum'un kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edildiği bildirildi.

HAVA SICAKLIKLARINDA DÜŞÜŞ OLMAYACAK

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre hav sıcaklıklarında düşüş olmayacak. Yapılan açıklamada, ‘hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın ise Kuzeyli yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette esmesi beklenmektedir’ denildi.


27.07.2024 16:57:50