ERZURUMSPOR, KOCAELİ MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Trendyol 1. Ligde mücadele eden Erzurumspor, ilk 3 puanını kendi sahasın konuk ettiği Ankaragücü karşısında aldı. Dadaşlar, Cuma günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Kocaelispor maçının hazırlıklarına başladı.

KUTLU, NEFES ALDIRMIYOR

Cuma günü akşam deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor, bu zor maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Dadaşlar, Kocaeli deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla gidecek.

TARAFTARLAR UMUTLU

Yeni sezonda favori olarak gösterilen takımlardan Ankaragücü’nü kendi saha ve seyircisi önünde mağlup ederek hanesine ilk 3 puanını yazdıran Erzurumspor’da taraftarlar mutluluklarını dile getirdiler. Başkent temsilcisi karşısında takımın mücadelesinden memnun kaldıklarını belirten taraftarlar, Cuma günü oynanacak olan Kocaelispor maçından galibiyet beklediklerini ifade ettiler.

IĞDIR, ADANASPOR’U FARKLI YENDİ

Trendyol 1. Ligde oynanan ikinci hafta maçlarında iç saha takımları karlı çıktı. Cuma günü haftanın açılış maçında Kocaelispor deplasmanda Pendikspor’u 2-1 mağlup etti. Cumartesi günü ise yine bir deplasman takımı Bandırmaspor, deplasmanda Ankara Keçiörengücü’nü 2-1 mağlup ederek ikinci haftayı da galibiyetle kapattı. Esenler Erok-Malatyaspor maçı ise konuk ekibin sahaya çıkmamasından dolayı müsabaka oynanmadı. Cumartesi günü haftanın en zorlu maçlarından bir tanesi olan Erzurumspor-Ankaragücü maçında gülen taraf Dadaşlar oldu. Manisa futbol kulübü sahasında ağırladığı Sakaryaspor ile 2-2 berabere kalırken, Pazar günü Iğdır futbol kulübü, Ankara’da konuk ettiği Adanaspor’u 6-1 mağlup ederek averajla liderlik koltuğuna oturdu. Gençlerbirliği sahasında Boluspor ile 1-1 berabere kalırken, Çorum Futbol kulübü ve Karagümrük takımları karşılıklı buldukları gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldılar. Pazar gününün kapanış maçında ise Şanlıurfaspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Ümraniyespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı.     

AÇILIŞI ERZURUMSPOR YAPACAK

Trendyol 1. Ligde 3. Haftanın açılışını Kocaelispor ile Erzurumspor yapacak. Cumartesi günü 4 maç oynanacak. Iğdır futbol kulübü-Gençlerbirliği, Fatih Karagümrük-Manisa futbol kulübü, Boluspor-Esenler Erokspor ve Ankaragücü ile Ümraniyespor takımları karşı karşıya gelecek. Pazar günü ise Bandırmaspor-Çorum futbol kulübü, Sakaryaspor-Diyarbakırspor, Adanaspor-Pendikspor ve ilk iki hafta sahaya çıkmayan Malatyaspor ile Keçiörengücü takımları karşılaşacak. Üçüncü haftanın kapanışını ise İstanbulspor ile Şanlıurfaspor yapacak.  


20.08.2024 15:09:19