ERZURUMSPOR İKİNCİ YARIDA GÜLDÜ

Trendyol 1. Ligin 6. Haftasında Erzurumspor, kendi saha ve seyircisi önünde Esenler Erokspor’u konuk etti. Dadaşlar, ilk yarısında gol sesi çıkmayan müsabakanın ikinci yarısında bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup etti.  

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Trendyol 1. Ligin 6. Haftasında Erzurumspor, Kazım Karabekir stadyumunda Esenler Erokspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakaya etkili başlayan Erzurumspor, 4. Dakikada gole çok yaklaştı. Taklic’in defansın arkasına gönderdiği harika pasla buluşan Tasev, kaleci ile baş başa pozisyondan faydalanamadı. 8. Dakikada Esenler Erokspor ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topu önünde bulan Eren Tozlunun sert şutu kalecide kaldı. 15. Dakikada gelişen Esenler Erok atağında ceza sahasının sol çaprazından Mücahit Albayrak kaleyi yokladı fakat kaleci Ataberk gole izin vermedi. 24. Dakikada ise Celal Hanalp’in penaltı noktasına doğru yerden gönderdiği pasa dokunamayan Eren Tozlu takımını mutlak bir golden etti. İlk yarının son dakikalarında baskısını artıran Esenler Erokspor net fırsatlardan faydalanamadı. 42. Dakikada Faye kaleci ile baş başa pozisyonda şutunu çekti fakat meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 44. Dakikada ise ceza sahası dışından Tugay Kaçar kaleyi yokladı fakat sonuç alamadı ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

UZUN VAR KONTROLÜ SONRASI GOL VERİLDİ

Müsabakanın ikinci yarısına istekli başlayan Erzurumspor, 51. Dakikada gole çok yaklaştı. Eren Tozlunun pasıyla topla buluşan Roshi, ceza sahası sağ çaprazından kaleyi yokladı fakat kaleci Ekrem güçlükle kornere çeldi. 52. Dakikada kullanılan köşe vuruşunda penaltı noktası üzerinden Yakup Kırtay’ın kafa vuruşunu kaleci Ekrem güçlükle çıkardı. 66. Dakikada ise Muhammed Furkan Özhan’ın çabası ile kazandığı topu arka direğe gönderdi ve boş pozisyondaki arkadaşı Roshi meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. Kaleci Ekrem kale çizgisini geçen topu çıkardı. VAR incelemesinin ardından müsabakanın hakemi orta noktayı gösterdi. Bu golle Erzurumspor 1-0 öne geçti.

EREN GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Erzurumspor, attığı golün ardından rakip kalede baskısını artırdı. 72. Dakikada Eren Tozlunun penaltı noktasına doğru gönderdiği pası Muhammet Furkan Özhan auta gönderdi. 86. Dakikada ise Dadaşları rahatlatan golü Eren Tozlu attı. Sefa Akgün’ün harika ortasında Eren Tozlu uçarak kafa ile dokundu ve Erzurumspor’u rahatlatan golü kaydetti. 90+3. Dakikada ise kazanılan serbest vuruşta Giovanni Crocıata sert ve düzgün bir vuruşla kaleyi yokladı fakat meşin yuvarlak az farkla auta gitti. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Erzurumspor, iç sahada galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi.       


23.09.2024 17:34:36