ERZURUMSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Trendyol 1. Ligin 6. Haftasında Erzurumspor, Cuma günü akşam Kazım Karabekir stadyumunda Esenler Erokspor’u konuk edecek. Hakan Kutlu yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Dadaşlar, sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak.  

DADAŞ TELAFİ PEŞİNDE

Bugün akşam kendi sahasında Esenler Erokspor’u konuk edecek olan Erzurumspor, rakibini mağlup ederek taraftarına 3 puanı hediye etmek istiyor. Hazırlıklarına teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde devam eden Dadaşlarda tek hedef Esenler Erok maçından galibiyet almak olacak. Taraftarlar ise yeni transferlerin performanslarını merak ediyor.

YENİ TRANSFERLERDEN BEKLENTİ YÜKSEK

Sezona sıkıntılı başladıklarını fakat yapılan transferlerle derin bir nefes aldıklarını ifade eden taraftarlar, yapılan takviyelerin performanslarını merak ediyor. Hakan hocanın artık belirli oyunculardan vazgeçmesi gerektiğine vurgu yapan taraftarlar, ‘sezona yine kafalarda soru işaretleriyle başladık. Fakat yönetimin öz verili çalışması neticesinde transfer yasağı kaldırıldı ve takviyeler yapıldı. Takıma dâhil olan futbolcuların bir kaçı hariç henüz diğerlerini izleme fırsatı bulamadık. Hakan hocamızın bazı oyuncularda artık ısrar etmemesi gerekiyor. Yeni oyuncuları izlemek istiyor ve açıkçası sahada nasıl bir performans göstereceklerini merak ediyoruz’ dediler.

GALİBİYET İSTİYORUZ

Esenler Erok maçı zor geçecek diyerek sözlerine devam eden taraftarlar, ‘Rakibimiz sezona iyi bir başlangıç yapamamış olsa da, geçtiğimiz hafta sağlam bir kadro kurarak ligde geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunda oturan Iğdır futbol kulübünü deplasmanda mağlup etmişti. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Fakat bizim takımımızda yeni bir oluşum içerisine girdi. Kaliteli oyuncular transfer edilerek, geçtiğimiz sezonki kadromuz iyice güçlendirildi. Tabi, henüz oyuncuları izlememiş olsak ta, güçlü bir kadro kurulduğuna inanıyoruz ve Cuma akşamı oynanacak olan Esenler Erok maçından galibiyet bekliyoruz’ dediler.   


20.09.2024 10:20:22