ERZURUMSPOR, ESENLER EROKSPOR’U AĞIRLAYACAK

Trendyol 1. Ligin 6. Haftasında Erzurumspor, Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde Esenler Erokspor’u konuk edecek. Dadaşlar, Erok maçını kazanarak Gençlerbirliği deplasmanından aldığı mağlubiyeti telafi etmek isteyecek. 

EROK MAÇININ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Trendyol 1. Ligin 6. Haftasının açılışını Erzurumspor ile Esenler Erokspor yapacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gençlerbirliği’ne karşı daha üstün gözükmesine rağmen yediği hatalı golle rakibine 1-0 mağlup olan Dadaşlar, Esenler Erokspor maçına 3 puan gözüyle bakıyor. Cuma günü akşam 20.00’da karşı karşıya geleceği Esenler Erokspor maçının hazırlıklarına başlayan Hakan Kutlu’nun öğrencileri sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

CUMA GÜNÜ 2 MAÇ OYNANACAK

6. haftanın açılışını 4 takım yapacak. Cuma günü 20.00’da Erzurumspor-Esenler Erokspor ve Manisa futbol kulübü-Malatyaspor maçları oynanacak. Cumartesi günü ise Pendikspor-Gençlerbirliği, Ankaragücü-Sakaryaspor ve Diyarbakır temsilcisi ile Boluspor takımları karşı karşıya gelecek. Pazar günü, Ümraniyespor-Adanaspor, Ankara Keçiörengücü-Iğdır futbol kulübü, İstanbulspor-Bandırmaspor ve Çorum futbol kulübü ile Kocaelispor takımları kozlarını paylaşacak. Haftanın kapanış maçında ise Pazartesi akşamı Şanlıurfaspor ile Fatih Karagümrük takımları karşı karşıya gelecekler.

DEPLASMAN TAKIMLARI DAHA FAZLA KAZANÇ SAĞLADI

 Trendyol 1. Ligin 5. Haftasında 5 takım deplasmanda kazanırken 4 takımda kendi evinde 3 puanı alan taraf oldu. 1 müsabaka ise beraberlikle tamamlandı. 5. Haftanın açılış maçında Boluspor sahasında Pendikspor’a 2-1 mağlup oldu. Cumartesi günü oynanan müsabakalarda ise Malatyaspor evinde Çorum futbol kulübüne 4-0, Bandırmaspor ise yine sahasında Diyarbakır temsilcisine 1-0 kaybetti. İstanbulspor, bir başka İstanbul temsilcisi olan Ümraniye’yi 3-0’lık skorla geçerken, Sakaryaspor ise sahasında ağırladığı Şanlıurfa’yı 2-0 mağlup etti. Pazar günü ise sezona çok iyi bir başlangıç yapan Iğdır futbol kulübü sahasında Esenler Erok’a 2-1 mağlup oldu. Fatih Karagümrük kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü’nü 3-2 yenerken, Gençlerbirliği ise Erzurumspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Pazar gününün son maçında Kocaelispor sahasında Manisa futbol kulübüne 2-1 mağlup oldu. Haftanın kapanış maçında ise Adanaspor kendi evinde ağırladığı Ankara Keçiören ile 1-1 berabere kaldı.        


18.09.2024 15:56:27