ERZURUMSPOR, EROKSPOR’U AĞIRLIYOR

Trendyol 1. Ligin 6. Haftasında Erzurumspor, bugün akşam saat 20.00’da kendi saha ve seyircisi önünde Esenler Erokspor’u ağırlayacak. Dadaşlar, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

ÖZER YÖNETECEK

Cuma günü akşam Kazım Karabekir stadyumunda 20.00’da Erzurumspor ile Esenler Erokspor karşı karşıya gelecek. Mehmet Ali Özer’in düdük çalacağı bu zor müsabakada yardımcılıklarını ise Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Emre Doğu yapacak. Tolga Akbaba ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

BİR BİRİNDEN ÖNEMLİ MÜSABAKALAR OYNANACAK

Trendyol 1. Ligin 6. haftasının açılışında 2 maç oynanacak. Cuma günü 20.00’da Erzurumspor-Esenler Erokspor ve Manisa futbol kulübü-Malatyaspor takımları karşı karşıya gelecekler. Cumartesi günü ise Pendikspor- Gençlerbirliği, Ankaragücü-Sakaryaspor ve Diyarbakırspor ile Boluspor maçları oynanacak. Pazar günü, Ümraniyespor-Adanaspor, Ankara Keçiörengücü-Iğdır futbol kulübü, İstanbulspor-Bandırmaspor ve Çorum futbol kulübü ile Kocaelispor takımları kozlarını paylaşacak. Haftanın kapanış maçında ise Pazartesi akşamı Şanlıurfaspor ile Fatih Karagümrük takımları karşı karşıya gelecekler.


20.09.2024 10:21:22