ERZURUMSPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR

Trendyol 1. Ligde mücadelesini sürdüren Erzurumspor, sahasında ağırladığı Esenler Erok maçını kazanarak çıkışını sürdürdü. Dadaşlar yeni sezonda iç sahada oynadığı 3 maçında galibiyetle tamamladı.

EREN TOZLU ATMAYA DEVAM EDİYOR

Erzurumspor’da kaptanlardan ve takımın hücumdaki en büyük gol silahı Eren Tozlu takımını sırtlamaya devam ediyor. Müsabaka öncesinde kulüp Başkanı Ahmet Dal’dan plaket alan Eren Tozlu, Esenler Erok maçında takımı adına ikinci golü atarak galibiyet mimarlarından oldu. Dadaşlar, oynadığı 6 maçtan 3 galibiyet 3 mağlubiyet alarak puanını 9 yaptı ve kendisine 7. Sırada yer buldu. Erzurumspor, rakip kalelere 8 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü. Dadaşlar adına 4 gol Eren Tozlu, 2 gol Odishe Roshi ve 2 golde kaptan Mustafa Yumlu’dan geldi.

EV SAHİBİ EKİPLER KAZANÇLI ÇIKTI

Trendyol 1. Ligin 6. Haftasının açılışını 4 takım yaptı. Erzurumspor sahasında ağırladığı Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederken diğer müsabakada ise Manisa Futbol kulübü kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Yeni Malatyaspor’u 5-1 yendi. Cumartesi günü Pendikspor sahasında Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olurken, Başkent temsilcisi Ankaragücü kendi evinde Sakaryaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Günün son maçında ise Diyarbakır temsilcisi sahasında ağırladığı Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Pazar gününün açılış maçında Ümraniyespor sahasında konuk ettiği Adanaspor’u 5-2 mağlup ederken, Ankara Keçiörengücü ise Iğdır futbol kulübünü 2-0 mağlup etmeyi başardı. İstanbulspor ve Bandırmaspor 0-0 berabere kalarak puanları paylaşırken günün son maçında Kocaelispor deplasmanda Çorum futbol kulübünü 2-0 mağlup etti.

AÇILIŞI KOMŞULAR YAPACAK

Trendyol 1. Ligin 7. Haftasının açılış maçında iki komşu takım karşı karşıya gelecek. Cuma günü Erzurumspor, Iğdır futbol kulübü maçıyla başlayacak olan 7. Haftada Cumartesi günü Bandırmaspor-Ankaragücü, Boluspor-Manisa futbol kulübü ve Gençlerbirliği-Ankara Keçiörengücü maçları oynanacak. Pazar günü ise Esenler Erokspor-Pendikspor, Yeni Malatyaspor-Diyarbakırspor, Sakaryaspor-Ümraniyespor ve Adanaspor-Çorum futbol kulübü maçları oynanacak. Haftanın kapanış maçlarında ise Fatih Karagümrük-İstanbulspor ve Kocaelispor-Şanlıurfaspor takımları karşı karşıya gelecek.


24.09.2024 17:45:31