ERZURUMSPOR, ANKARAGÜCÜ’NE BİLENİYOR

Trendyol 1. Ligin 2. Haftasında Erzurumspor, Cumartesi akşamı kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Dadaşlar, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Cumartesi günü akşam Kazım Karabekir stadyumunda başkent temsilcisi Ankaragücü’nü konuk edecek olan Erzurumspor, hazırlıklarını teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde devam ettiriyor. Ankaragücü hazırlıkları devam ederken önceki gün kulüp başkanı Ahmet Dal, bir süre antrenmanı takip ederek Teknik Direktör Hakan Kutlu ile fikir alışverişinde bulundu.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Yeni sezonda ilk iç saha maçının biletleri satışa çıktı. Geçtiğimiz sezon boyunca 25 TL’den satışa sunulan bilet fiyatları bu sezon değişti. 17 Ağustos Cumartesi günü Kazım Karabekir stadyumunda saat; 19.15’te oynanacak olan Erzurumspor-Ankaragücü maçının bilet fiyatları şu şekilde, Güneydoğu kale arkası 100 TL, Güneybatı kale arkası 100 TL, Kuzey kale arkası 100 TL ve misafir takım taraftarları için ayrılan kısım ise 130 TL olarak belirlendi.

TARAFTARIN KEYFİ YERİNDE

Önceki gün transfer yasağını kaldıran Erzurumspor’da artık resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Yasağın kaldırılmasının ardından büyük sevinç yaşayan taraftarlar, yeni transferlerin açıklanmasını bekliyor. Uzun bir zaman geçti ve artık kulübümüzden yeni transfer haberleri almak istiyoruz diye konuşan taraftarlar, ‘3 yıllık bir aranın ardından nihayet kulübümüzün resmi sayfalarından transfer haberlerini alacağız. Artık rakiplerimizin transfer haberlerine bakmaktan usanmıştık. Meraklı bir bekleyiş içerisindeyiz’ dediler.

ÖNEMLİ İSİMLER BEKLİYORUZ

Takımımızın yeni sezonda çok iyi işler yapacağına inanıyoruz diyerek sözlerine devam eden taraftarlar, ‘emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Artık yeni sezonda hedeflerimizin değiştiğini düşünüyoruz. Geçtiğimiz sezonki kadronun üzerine nokta transferler yaparak, hocamızın da dediği gibi şampiyonluğa oynayan bir takım sahada görmek istiyoruz. Transfer yaptık diye oyuncu alınmamalı, önemli isimleri kadroya dâhil ederek şampiyonluğun favorilerinden olacağımızı düşünüyoruz’ diye konuştular.    


15.08.2024 14:46:23