DOĞU DERBİSİ NEFESLERİ KESECEK

Trendyol 1. Ligin 7. Haftasında Erzurumspor Cuma günü deplasmanda Iğdır futbol kulübü ile karşı karşıya gelecek. Esenler Erok maçını kazanarak moral bulan Dadaşlar, doğu derbisinde Cuma günü Iğdır’ın konuğu olacak.

HAFTANIN AÇILIŞINI ERZURUMSPOR YAPACAK

Trendyol 1. Ligin 7. Haftasında Erzurumspor, Cuma günü karşı karşıya geleceği Iğdır futbol kulübü maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Ligin yeni ekiplerinden Iğdır futbol kulübü sezona çok iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son iki haftada rakiplerine mağlup oldu. Erzurumspor ise iç sahayı rakiplerine dar ederken, deplasmanda henüz puanla tanışamadı. İç sahada oynadığı 3 maçtan 9 puan toplayan Dadaşlar, rakip sahalarda ise oynadığı 3 müsabakayı kaybetti. Cuma günü haftanın açılış maçında Iğdır futbol kulübünün konuğu olacak olan Mavi-beyazlılar, bu maçı kazanarak ilk deplasman galibiyetini koparmak isteyecek.

EROK MAÇI MUTLU ETTİ

Esenler Erok maçında takımın oynadığı güzel oyunun kendilerini mutlu ettiğini ifade eden taraftarlar, ‘Cuma günü kazandığımı Esenler Erok maçında oyuncularımız gayet iyi bir performans sergiledi. İlk yarıda beklenen oyun oynanmadı fakat ikinci yarıda genç oyuncularımızdan Muhammed Furkan’ın oyuna girmesiyle her şey çok iyi oldu. Tasev beklentilerin altında kaldı. Tabi, Sefa Akgün’ün hakkını yememek gerekiyor. Eren Tozluya yaptığı asist mükemmeldi. Yani sonradan oyuna dâhil olan her iki oyuncumuz maçın kaderini değiştirdi. Güzel bir galibiyet oldu’ dediler.  

İYİ BİR SONUÇ BEKLİYORUZ

Cuma günü oynanacak olan Iğdır maçına değinen taraftarlar, takımlarından galibiyet beklediklerini ifade ettiler. Oyuncularımızdan yine güzel bir mücadele ve iyi bir sonuç bekliyoruz diyerek sözlerine devam eden taraftarlar, ‘her geçen hafta takımımız için çok daha iyi olacak. Özellikle teknik direktörümüz Hakan Kutlu ve ekibine sonuna kadar güveniyoruz. Sezon sonunda bizlerin çok beklediği ve özlediği şampiyonluğun geleceğine inanıyoruz. Cuma günü doğu derbisinde ise takımımızdan çok iyi bir sonuç bekliyoruz’ diye konuştular.

 

 


24.09.2024 17:45:57