AKPINAR’IN ACI GÜNÜ

Erzurum’un Narman İlçesine bağlı Dağyolu Köyü Muhtarı Zeki Akpınar’ın annesi Hatice Akpınar 80 yaşında geçirdiği beyin ameliyatı sonrası bir hafta yoğun bakımda kaldıktan sonra vefat etti.  SON YOLCULUĞUNA UĞURLADILAR

Vefat eden Hatice Akpınar için Dağyolu Mahallesi camiinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Narman Belediye Başkanı Burhanettin Eser, Narman Ak Parti İlçe Başkanı  Ruhi Tanrıverdi katıldı. Ayrıca çok sayıda köy ve mahalle muhtarı, vatandaşlar ve Savdes-Sen (Savunma, Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası) Erzurum İl Başkan Yardımcısı ve Erzurum Adliyesi İş Yeri Temsilcisi  Mucip Yazıcı’da katıldı ve Hatice Akpınar son yolculuğuna uğurlandı.

YAZICI’DAN TAZİYE MESAJI  

Savdes-Sen (Savunma, Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası) Erzurum İl Başkan Yardımcısı ve Erzurum Adliyesi İş Yeri Temsilcisi  Mucip Yazıcı, taziye evini ziyaret ederek taziye mesajlarını iletti. Ayrıca bir taziye mesajı yayınladı. Yazıcı yayınladığı taziye mesajında, ‘Ölmeden önce uyanmak, hesaba çekilmeden önce nefsi hesaba çekmek gerekir. Zira inanan kişi ölümün, ahiret yolculuğuna bir başlangıç olduğunu bilir ve ölüm sonrası için hazırlık yapar. Peygamber Efendimiz: ‘Akıllı kimse bu dünyada kendini sorgulayan ve ölüm sonrası için çalışandır sözünü hatırlatarak,  her canlı mutlaka bir gün ölümü tadacaktır. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın, Allah başka acı göstermesin, Allah sabır versin, Allah taksiratını affetsin, mekânı cennet olsun, Rabbim geride kalanlara ömür versin.’ İfadelerini kullandı.

  • 1 / 1 AKPINAR’IN ACI GÜNÜ 0