SPOR Haber Girişi : 07 Mayıs 2024 14:35

ERZURUMSPOR, SON DEPLASMAN MAÇINI KAYBETTİ

ERZURUMSPOR, SON DEPLASMAN MAÇINI KAYBETTİ

Trendyol 1. Ligin 33. Haftasında Erzurumspor deplasmanda karşı karşıya geldiği Ümraniyespor’a 2-0 mağlup olarak sezonun son deplasman maçından mağlubiyetle ayrıldı. Dadaşlar, sezonun son maçında Lider Eyüpspor’u sahasında konuk edecek.

GALİBİYETLE KAPATMAK İSTEYECEK

Sezonun son haftasında kendi saha ve seyircisi önünde lider Eyüpspor’u konuk edecek olan Erzurumspor, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Sezona türlü sıkıntılarla başlayan Dadaşlar, sezon boyunca sahada çok iyi bir mücadele verip alınan sonuçlarla hedeflediği noktada ligi tamamladılar. Mavi-beyazlılar, hafta sonunda Eyüp spor ile oynayacağı maçı kazanarak başarısını taçlandırmak isteyecek.

LİDER KENDİ EVİNDE KAYBETTİ

Trendyol 1. Ligin 33. Haftasında bir birinden önemli müsabakalar oynandı. Play-Off hattında ve küme düşme hattında bir birinden önemli sonuçlar çıktı. 33. Hafta maçlarında alınan sonuçlar ise şu şekilde, Eyüpspor 0 Göztepe 3, Altay 0 Adanaspor 2, Çorum futbol kulübü 1 Şanlıurfaspor 1, Manisa futbol kulübü 1 Boluspor 0, Bandırmaspor 2 Ankara Keçiörengücü 1, Bodrum futbol kulübü 3 Kocaelispor 0, Sakaryaspor 0 Tuzlaspor 2, Ümraniyespor 2 Erzurumspor 0 ve Gençlerbirliği 1 Giresunspor 0 

DÜŞME HATTI YANIYOR

Küme düşme hattında ise son hafta maçları nefesleri kesecek. Sezonun son haftasında ise yine bir birinden önemli müsabakalar oynanacak. 12 Mayıs Pazar günü Kocaelispor-Sakaryaspor, Göztepe-Bodrum futbol kulübü, Tuzlaspor-Gençlerbirliği, Giresunspor-Ümraniyespor, Boluspor-Çorum futbol kulübü, Adanaspor-Bandırmaspor, Erzurumspor-Eyüpspor, Keçiörengücü-Altay ve Şanlıurfaspor ile Manisa futbol kulüpleri karşı karşıya gelecekler.