GÜNCEL Haber Girişi : 29 Mart 2024 11:13

ERZURUMSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

ERZURUMSPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Trendyol 1. Ligin 28. Haftasında Erzurumspor, Kazım Karabekir stadyumunda Giresunspor’u ağırlayacak. Hazırlıklarına teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde devam eden Dadaşlar hedefi 3 puan olarak belirledi.

DADAŞIN İLK HEDEFİ GALİBİYET OLACAK

Sezonun ikinci yarısına harika bir başlangıç yapan Erzurumspor, milli araya moralli girmişti. Aranın ardından sahasında Giresunspor’u Kazım Karabekir stadyumunda konuk edecek olan Dadaşların tek hedefi galibiyet olacak. Ayrıca kaptanlarından Eren Tozlu ise eski takımına karşı mücadele edecek. Play OFF yolunda çok önemli bir müsabakaya çıkacak olan Erzurumspor, Giresun maçını kazanarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

BİR BİRİNDEN ÖNEMLİ MÜSABAKALAR OYNANACAK

4 Nisan Perşembe günü Erzurumspor kendi sahasında Giresunspor takımını konuk edecek. Diğer müsabakalarda ise Şanlıurfaspor-Sakaryaspor, Ankara Keçiörengücü-çorum futbol kulübü, Boluspor-Gençlerbirliği, Manisa futbol kulübü-Bodrum futbol kulübü, Tuzlaspor-Ümraniyespor, Adanaspor-Eyüpspor, Altay-Bandırmaspor ve Kocaelispor ile Göztepe takımları karşı karşıya gelecekler.

TARAFTARLARDAN DESTEK MESAJI

Milli aranın ardından oynanacak olan Giresun maçından galibiyet beklediklerini ifade eden taraftarlar, ‘sezona harika bir başlangıç yapan takımımız devre arasına pek istediği gibi girememiş olsa da sezonun ikinci yarısına harika bir başlangıç yaptı. Aldığı sonuçlar ve toparladığı puanlarla alt sıralarla bağını kopardığı gibi şampiyonluk umutlarını da yeşertti. Play off’tan hangi takımın süper lige çıkacağı belli olmaz. Biz taraftarlar olarak takımımıza desteğimizi her daim hissettirmeliyiz.’ Diye konuştular.